Yalıhüyük şehir konağının açılışını yaptık

Konya Büyükşehir Belediye  Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekilimiz Sayın Tahir Akyürek ile  birlikte  ilçemizde Şehir konağının açılışını gerçekleştirdik.

Başkanımız Sayın Hasan Koçer konuşmasında Milletvekilimiz sayın Tahir Akyürek ve Büyükşehir  Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Cumhurbaşkanlığı seçiminde geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yine en yüksek desteği ilçesinin vereceğinin sözünü verdi.

Konya Milletvekilimiz sayın Tahir Akyürek de konuşmasında Birçok projeyi Konya İlçelerinde gerçekleştirdik. Yalıhüyük ilçemizde bir eksiğimiz kaldı oda Doğal gaz. İnşallah 2024 yılında Yalıhüyük’ü doğal gazla tanıştıracağız. ’dedi.

Şehir konağının açılışında konuşan Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak temel hedeflerinin kırsalda altyapı eksiklerini tamamlamak olduğunu belirterek, Büyükşehir'e ait yolların yapımıyla ilgili de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan da vatandaşlarımızın gelirlerini artırmak için tarımsal desteklerde bulunuyoruz. Bu yaptıklarımızın tamamı burada yaşayan insanların gelirini artırmak ve istihdama katkı sağlamak. Bir taraftan istihdama yönelik işler yaparken bir taraftan sosyal hayatın geliştirilmesi ve altyapı eksiklerinin giderilmesi konusunda çalışıyoruz.’ dedi.

Programa Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Kaymakamı İbrahim Yazıcı, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti ilçe başkanı Yusuf Pişkin, İl ve ilçe temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

24 Nisan 2023