Milli Eğitim Müdüründen Başkan Koçer’e Teşekkür Ziyareti

Yalıhüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Kafalı ve beraberindeki okul yöneticileri, Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer’i ziyaret etti.

Yalıhüyük Milli Eğitim Müdürü Onur Kafalı, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer’i makamında ziyaret ederek okullara ve eğitime yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, “Belediye Başkanlığımızda Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde ilçemiz eğitim öğretim faaliyetlerine katkılarımızı sunuyoruz. Bütün okullarımızın çevre düzenlemesi ve gerekli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı bu çocuklar kendi çocuklarımız, bu çocuklar için ne yapsak azdır. Ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Onur Kafalı ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Kafalı ise “Göreve başladığımız günden itibaren İlçemizin eğitimi konusunda istişarelerde bulunduğumuz Başkanımız, her zaman yanımızda olmuş ve desteklerini hep hissettirmiştir. İlçemiz eğitimine yapmış olduğu katkılardan dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

17 Mart 2021