Belediye Başkanımız Hasan Koçer'in 12 Mart Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurtuluş Savaşı'nda Türk milletinin tarihe geçen büyük bir mücadele vermiştir. En zor şartlarda bile yılmadan, her şeyini ortaya koyarak vatanına sahip çıkmıştır. Bu eşsiz mücadele vatan şairi Mehmet Akif'in yazdığı İstiklal Marşı'nın mısralarıyla ölümsüzleştirilmiştir.

İstiklal Marşı milletimizin ezelden ebede giden yolculuğunu, ruh derinliğini, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, milli kimliğini, vatan sevgisini en müstesna biçimde anlatmaktadır. İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, değerli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u, İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyorum."

11 Mart 2021