Başkanımızın Ankara temasları

Yalıhüyük Kaymakamı Sayın İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Yusuf Pişkin ve Belediye Fen işleri sorumlusu Serhat Şahin’den oluşan heyet Bakanlıklar ve resmi kurumlara ziyarette bulundu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen Konyalılar iftar programına katılan heyet Bakan Murat Kurum ile görüştü. Ak Parti Genel merkezinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta tarafından kabul edilen heyet, Büyük Millet Meclisinde, Ahmet Sorgun, Orhan Erdem, Tahir Akyürek görüştü. Yalıhüyük heyeti daha sonra MHP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Kalaycı tarafından kabul edildi.

Ziyarette üst düzey bürokratlarla da görüşmeler yapan Yalıhüyük heyeti İçişleri bakanlığı Destek Hizmetler dairesi başkan yardımcısı ile İlçe Hükümet konağının yenilenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer; ‘’Sayın Kaymakamımız İbrahim Yazıcı ve İlçe Başkanımız ile birlikte. Bugün Ankara’da Gazi Meclisimizde Konya milletvekillerimiz Ziya ALTUNYALDIZ, Ahmet SORGUN, Orhan ERDEM ve Mustafa KALAYCI beyleri makamlarında ziyaret ettik. İlçemizle alakalı projelerimizi sunduk. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine ilçem ve şahsım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

14 Nisan 2022