Başkanımız Polisler Onuruna İftar Yemeği Verdi

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle Yalıhüyük Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde çalışan polisler onuruna iftar programı düzenledi.

İlçede görev yapan polislerimizle bir arada olmak ve iftarımızı beraber açmak istedik diyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Koçer; İlçemizde huzuru güveni sağlamaktaki başarılarınızı takdir ediyoruz. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu vesile ile; Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.

Yalıhüyük’te görev yapan polis memurları ve ailelerinde katıldığı iftar programında Kaymakam Yazıcı ve Başkan Koçer Polis çocukları ile de yakından ilgilendi.

Seydişehir’de bir restoranda gerçekleşen iftar programına Kaymakam İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Emniyet Amiri Hacı Ahmet Kurşun, İlçe Jandarma Komutanı Servet Urhan, İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Pişkin Yalıhüyük’te görev yapan Polis memurları ve aileleri katıldı.

 

10 Nisan 2022